26/2 Kalle Haglund …och den stora skogen

Kalle HaglundKalle Haglund är tillbaka! Det är åter dags för publiken att fängslas av denna gängliga, poetiska, ängsliga, finurliga, modiga, humoristiska och mystiska scenpersonlighet.

Kalle Haglund …och den stora skogen är en knapp timslång pärla som på ett briljant, naket och humoristiskt sätt avhandlar det vi alla kämpar med – Livet. Fast till skillnad från de flesta av oss, ser Kalle Haglund detaljerna vi andra skyndar förbi. En efter en plockar han upp dem i ljuset och skapar ett vackert pussel.

Kalle Haglund är komiker, poet, musiker, författare och artist. För Riksteatern har han skrivit och medverkat i bland annat Vem har lurat barnen? tillsammans med artisten Laleh, och Lätt autistiska särintressen tillsammans med musikern Markus Jägerstedt. Kalle har också skrivit boken Mellanstadier och manus till den prisbelönade filmen Lycka till och ta hand om varandra.

”Kalle Haglund är nog egentligen patafysiker… En flanörpoet som gör det absurda synligt med små saktmodiga kommentarer… Han är musikaliskt filosofisk. Han är ett slags geni.” -Svenska Dagbladet

Medverkande: Kalle Haglund

Upphovspersoner/ Konstnärligt team:
Dramatiker, upphovsman och på scen: Kalle Haglund
Konstnärligt yttre öga: Mattias Lech

Spelas 26 februari kl 19.00
Plats:
 Stenkrossen, Kiliansgatan 13, Lund

Biljetter: Biljettbyrån, Lund 046-131415 och Kulturcentralen, Malmö 040-103020
www.ticnet.se, www.kulturcentralen.nu

Pris: 180 kr, scenpass 150 kr, studenter 90 kr

Föreställningens längd: 55 min.

Se trailern här!